26ο Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας

Το Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας αποτελεί κορυφαία δραστηριότητα του Διεθνούς Κέντρου Χορού της πόλης της Καλαμάτας. Ιδρύθηκε την άνοιξη του 1995 με αντικείμενο την προώθηση της χορευτικής τέχνης και με άξονες την έρευνα, την εκπαίδευση και την καλλιτεχνική δράση και παραγωγή.

Το 26ο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας, που δίνει και φέτος το παρόν στην πιο δύσκολη, ιστορικά, συγκυρία των 26 χρόνων λειτουργίας του, καλωσορίζει διεθνείς προσωπικότητες, σημαντικούς Έλληνες δημιουργοί, πολλά διαφορετικά είδη σύγχρονου χορού και ένα ισχυρό εκπαιδευτικό πρόγραμμα για επαγγελματίες.

__

Η Cultόpια αναλαμβάνει τη ψηφιακή επικοινωνία του Φεστιβάλ και διαχειρίζεται τους λογαριασμούς του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: facebook, instagram, youtube, σε στενή συνεργασία με την ομάδα του Φεστιβάλ. Λαμβάνοντας υπόψη τη μακρά ιστορία του Φεστιβάλ, αλλά και τη φρέσκια οπτική του ταυτότητα, πλάσαμε μια άμεση, φεστιβαλική γλώσσα και δουλέψαμε στη δημιουργία ενός δυναμικού περιεχομένου, με στόχο την αποτύπωση του φετινού προγράμματος και τη διάχυση των βασικών χαρακτηριστικών του θεσμού σε ένα μεγαλύτερο κοινό, αλληλοσυνδέοντας τα διαφορετικά ψηφιακά κανάλια.

Σύνδεσμοι

kalamatadancefestival.gr

Facebook: @kalamatadancefestival

Instagram: kalamatadancefestival

Youtube: Kalamata Dance FestivalΣυνοπτικά στατιστικά

10μέρες
21παραγωγές
3venues